Verhuizing?
pro moverz verhuizingen
Uw huis verkopen?
wij kopen huizen

Project – Mix van oud en jong

Datum: 10 september 2007.
DEN HAAG • In Krimpen aan de Lek start op 11 september 2007 de bouw van een multifunctioneel complex, dat is ontworpen door Venster Architecten uit Moordrecht.

In samenwerking met ERA Bouw ontwikkelt de Stichting Ouderenvoorziening Nederlek (S☼N) 52 levensloopbestendige huurappartementen, verdeeld over twee gebouwdelen. Deze staan aan weerzijden van een complex van twee bouwlagen, dat onderdak biedt aan een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, logeerkamers, recreatieruimte en ongeveer 950 vierkante meter verhuurbare units. Op het dak van de parkeergarage wordt een speelplaats aangelegd en een terras voor de recreatieruimte, waardoor de verschillende leeftijdsgroepen met in elkaar in contact komen. Het complex wordt speels van opzet met verspringende gevels en diverse hoogtes in een parkachtige omgeving. 

De 52 appartementen zijn geschikt voor bewoners die nu of in de toekomst behoefte hebben aan extra voorzieningen. De bouw en de afwerking van het complex is er helemaal op afgestemd. De gemeenschappelijke ruimtes worden verzorgd door een huismeester.

ERA Bouw en S☼N hopen de eerste woningen in het vierde kwartaal van 2008 op te leveren.

 

 

Bron: www.dearchitect.nl, www.vensterarchitekten.nl en www.erabouw.nl.