Verhuizing?
pro moverz verhuizingen
Uw huis verkopen?
wij kopen huizen

De Dertienhuizen: Blij met invalidentoilet

Datum: 13 maart 2014.
KRIMPEN AAN DE LEK • De Dertienhuizen heeft sinds vanochtend de beschikking over een modern en ruim invalidentoilet op de begane grond.

Met dank aan Rabobank Krimpenerwaard – dat een donatie deed van 4.500 euro – en installateur Arnold Munier, die de ruimte niet alleen ontwierp maar ook realiseerde tegen een uiterst vriendelijke prijs.

Vergrijzing
“Door de snelheid van de vergrijzing was er sterk behoefte aan deze toiletruimte”, zegt Atie van den Broek, voormalig voorzitter van Stichting Ouderenvoorzieningen Nederlek, de beheerder van de levensloopbestendige wooncomplexen De Dertienhuizen, Marijke Staete en De Rotonde in Krimpen aan de Lek. “Zeker mensen in een rolstoel hebben die ruimte nodig. Het is geweldig dat deze voorziening er nu is.”

Appartementen12.dertienhuizen
Atie van den Broek was lang voorzitter van Ouderenvoorzieningen Nederlek. Twee jaar geleden droeg ze het stokje over aan huidig preses Andries van Gemerden. Ze kan het echter niet laten om nog even flink reclame te maken voor de drie appartementencomplexen waar ze haar ziel en zaligheid in heeft gestoken. “Voor vijftig-plussers is het echt ideaal wonen hier. Neem alleen De Dertienhuizen al. Mooie appartementen, een huismeester, een schoonmaker, een recreatieruimte vol activiteiten, desgewenst externe zorgfaciliteiten en een riante gemeenschappelijke tuin; het is hier allemaal voorhanden. Zeker ook voor mensen die in hun oude woning wat dreigen te vereenzamen is De Dertienhuizen een prima plek om sociale contacten op te doen en actief te blijven.”

Tevreden
Ook de Marijke Staete en De Rotonde kennen slechts tevreden bewoners, als we secretaris Kees de Kievit mogen geloven. “Dat is ook niet zo verwonderlijk: de appartementen zijn ruim, bieden een prachtig uitzicht en bevinden zich dicht bij het dorpscentrum en de vrije natuur. Een mooie locatie om te wonen dus. Er zijn nog wat huurappartementen beschikbaar. Namens onze stichting regelt Bureau van Rooy de verhuur. Een belletje naar 0180 – 522 466 is genoeg voor jarenlang onbezorgd wooncomfort!”

Kijk hier naar de overhandiging:

 

SON - Invalidetoilet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.hetkontakt.nl en www.issuu.com.