Verhuizing?
pro moverz verhuizingen
Uw huis verkopen?
wij kopen huizen

Patiënten gratis naar het GHZ met GHZ-Regiobus

Datum: 1 oktober 2014.
KRIMPENERWAARD • Vanaf 1 oktober brengt een speciale bus van het Groene Hart Ziekenhuis patiënten naar het ziekenhuis en weer terug naar huis. De GHZ-Regiobus is gratis voor patiënten en één familielid of vriend. De opstapplaats in Krimpen aan de Lek is bij de ingang van De Dertienhuizen.

Het Groene Hart Ziekenhuis biedt hiermee een bijzondere service aan haar patiënten. De dienst is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het GHZ.

De GHZ-Regiobus gaat vooralsnog rijden op vaste werkdagen vanuit Boskoop, Waddinxveen, Bodegraven, Oudewater, Bergambacht, Schoonhoven, Krimpen aan de Lek , Lekkerkerk en Ouderkerk aan den IJssel. De opstapplaatsen liggen centraal in de dorpen en zijn gevestigd bij verzorgingstehuizen en/of huisartspraktijken. De afsprakenkaart van het GHZ geldt als vervoersbewijs, neem deze dus zeker mee!

De professionele chauffeurs helpen de mensen desgewenst met in- en uitstappen. In de GHZ-Regiobus kunnen geen rolstoelen vervoerd worden, wel invouwbare rollators en kinderwagens. De busdienst is dus geschikt voor jong en oud.

Klik hier voor de dienstregeling voor de route Krimpenerwaard. SON - GHZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: www.ghz.nl/regiobus.