Verhuizing?
pro moverz verhuizingen
Uw huis verkopen?
wij kopen huizen

Woningaanbod

 Wonen in één van deze appartementencomplexen is gekenmerkt door veel privacy,
stijl, comfort en luxe! 

Kijk gerust naar het actuele woningaanbod!

In het groene hart, omringd door landelijk gebied en natuur, maar net buiten alle drukte van de stad vindt u de prachtige dorpen Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. Sinds januari 1985 vormen ze de gemeente Nederlek. De naam Krimpen komt van het oude woord Krempener, dat oversteekplaats betekent. Krimpen aan de Lek is dus letterlijk oversteekplaats aan de Lek.

De S☼N biedt in het sympathieke dorp Krimpen aan de Lek te huur aan diverse appartementen in De DertienhuizenMarijke Staete en De Rotonde. Deze appartementen zijn gelegen nabij het Winkelcentrum ‘t Carillon en het openbaar vervoer. In alle complexen is een huismeester aanwezig die zorgt voor een keurig onderhoud. Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de inpandige parkeergarage. Tevens kunt u gebruikmaken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

Vanuit onze appartementencomplexen kunt u fietsend genieten van het authentieke polderlandschap van Kinderdijk, dat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. U kunt heerlijk genieten in het Natuurgebied Loetbos en het Krimpenerhout met de fraai gelegen surfplas. Of u kunt een wandeling maken door het natuurreservaat De Bakkerswaal dat op Lekkerkerks grondgebied ligt. Naast de surfplas bevindt zich Golfbaan Crimpenerhout, een prachtig aangelegde golfbaan in een waterrijk gebied met uitdagende fairways en spannende bunkers welke geschikt zijn voor zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer.

Op een S☼Nnige dag zijn de markten, bankjes en terrasjes vol met mensen. U kunt genieten van gezelligheid van clubs en verenigingen, in een rustige omgeving de actualiteiten lezen in de bibliotheek, een creatieve middag inplannen bij het Cultuurhuis of een sportieve ochtend op de tennisbaan beleven. Het dorp biedt een grote diversiteit aan faciliteiten waar alle inwoners trots op zijn. Hierbij kunt u denken aan: Biljartvereniging De Dertienhuizen, Voetbalvereniging Dilettant, openlucht zwembad Schuwagt en het nieuwe dorpshart De Markt Van Krimpen. Kortom, in het prachtige dorp Krimpen aan de Lek is het hele jaar door wel iets te doen en te zien!

Heeft u bezoek en willen zij de dorpen en de omgeving langer bezichtigen? Dan kunnen uw logés tegen een redelijk tarief gebruikmaken van het gastenverblijf in De Dertienhuizen.

Wilt u graag comfortabel huren in Krimpen aan de Lek en heeft u interesse in een senioren appartement? Of wilt u graag een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stichting Ouderenvoorzieningen Nederlek

SON - Woningaanbod