Verhuizing?
pro moverz verhuizingen
Uw huis verkopen?
wij kopen huizen

De Dertienhuizen te Krimpen aan de Lek

 Houdt u ervan om onder de mensen te zijn en wilt u een rustig woongenot?
 Dan is wonen in De Dertienhuizen iets voor u! 

Het wooncentrum De Dertienhuizen te Krimpen aan de Lek heeft één-, twee- en driekamerwoningen. De Dertienhuizen heeft in totaal 66 wooneenheden verdeeld over 4 woonlagen. Deze woningen zijn in principe bedoeld voor senioren.

Woningfaciliteiten

– De éénkamerwoningen bevatten een woon/slaapkamer,SON - De Dertienhuizen een gesloten keuken, hal, badkamer met toilet en een balkon.

– De tweekamerwoningen bevatten een woonkamer, één slaapkamers, een gesloten keuken, hal, badkamer met toilet en een balkon.

– De driekamerwoningen bevatten een woonkamer, twee slaapkamers, een gesloten keuken, hal, badkamer met toilet en een balkon.

Alle woningen hebben een aparte berging in het souterrain van De Dertienhuizen. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de gezamenlijke fietsenberging. In elke woning wordt elektrisch gekookt en de centrale verwarming kan men zelf regelen. Daarnaast is het gehele complex rolstoelvriendelijk.

Gastenverblijf
De logés van bewoners kunnen tegen een redelijk tarief gebruikmaken van het gastenverblijf in De Dertienhuizen. Het gastenverblijf is uitgevoerd met drie éénpersoonsbedden, verwarming, ventilator, balkon, nette badkamer met douche, wastafel en toilet, televisie, kledingkast, koelkast, magnetron en een eettafel met vier stoelen.SON - Dertienhuizen Krimpen aan de Lek kopie

Recreatiezaal
Op de begane grond van De Dertienhuizen bevindt zich een grote recreatiezaal welke o.a. bedoeld is voor koffie/thee drinken, vergaderen, recreatieve activiteiten en andere bijeenkomsten. Deze recreatiezaal geeft toegang tot een royale tuin.

Liftinstallatie en centrale alarminstallatie
In het wooncentrum zijn aanwezig een speciale op ouderen afgestemde liftinstallatie en een centrale alarminstallatie, waarmee de bewoners in noodgevallen dag en nacht hulp kunnen inroepen.

Huismeester
In het gebouw is een huismeester aanwezig die zorg draagt voor de gemeenschappelijke ruimten en fungeert als uw aanspreekpunt als er iets met uw woning is.

Invalidentoilet
Sinds 13 maart 2014 beschikt De Dertienhuizen ook over een invalidentoilet.

De Dertienhuizen: seniorenhuisvesting
Het wooncentrum is in principe bestemd voor inwoners van de gemeente Nederlek, die 55 jaar of ouder zijn. Daarnaast komen ook degenen, die op enigerlei wijze met Nederlek verbonden zijn, in aanmerking (familierelaties, oud-inwoners, e.d.).

Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek 
U kunt bij het adviesloket van Stichting Welzijn Krimpenerwaard ( e-mail: info@welzijnkrimpenerwaard.com) terecht voor al uw vragen betreffende welzijn, wonen, zorg, vervoer, mantelzorg, financiën, administratie en de WMO.

Parkeergarage
Indien gewenst kan men een parkeerplaats in de parkeergarage van De Rotonde en Marijke Staete huren (uiteraard indien beschikbaar). Er is uiteraard veel parkeerruimte om het wooncentrum aanwezig om uw auto te parkeren.

UitstralingSON - Schilderij De Dertienhuizen Landzichtstraat
De Dertienhuizen heeft een nostalgische uitstraling (1977) in vergelijking tot Marijke Staete en De Rotonde. De naam van het complex De Dertienhuizen is afkomstig van de 13 woningen die aan de Landzichtstraat hebben gestaan. Deze moesten vanwege de slechte staat worden afgebroken.

Beschikbare woningen
Met enige regelmaat zijn er tweekamerwoningen beschikbaar binnen De Dertienhuizen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Wachtlijst
Is uw gewenste woning niet (meer) beschikbaar voor verhuur en wilt u op de hoogte gehouden worden zodra uw gewenste woning weer in de verhuur staat? Neem dan contact met ons op en plaats uzelf op de wachtlijst. U wordt dan gebeld zodra uw gewenste woning beschikbaar is. 

Een impressie van een woning van De Dertienhuizen
In deze slideshow kunt u een impressie zien van een woning binnen De Dertienhuizen.