Verhuizing?
pro moverz verhuizingen
Uw huis verkopen?
wij kopen huizen

De Rotonde te Krimpen aan de Lek

Spreekt luxe, stijl en comfort u aan? Dan is wonen in De Rotonde misschien iets voor u!

• LAAT UZELF OP DE WACHTLIJST PLAATSEN! •

Wonen in een appartement in De Rotonde betekent, net als de Marijke Staete, comfortabel en luxe wonen. En dat geldt voor alle prijsklassen. De Rotonde heeft in totaal 18 appartementen verdeeld over drie woonlagen. Kiezen voor een appartement in De Rotonde is kiezen voor méér dan alleen een comfortabel appartement. Als bewoner kunt u namelijk ook gebruikmaken van de vele extra’s die het appartementcomplex biedt!

WoningfaciliteitenSON - De Rotonde
Alle appartementen beschikken over:
⁃ drie kamers (woonkamer en twee slaapkamers);
⁃ extra toegang vanuit de slaapkamer naar de woonkamer via een schuifdeur;
⁃ dakterras, balkon of loggia (inpandig balkon);
⁃ een tweede toilet, naast het toilet in de badkamer;
⁃ douche met thermostaatkraan;
⁃ aparte ruimte voor de wasmachine en/of droger;
⁃ energiebesparende en comfortverhogende maatregelen, zoals: isolerende beglazing, geïsoleerde gevels, etc.;
⁃ individueel te regelen thermostaat;
⁃ videofooninstallatie voor toegang bezoekers; en
⁃ alle appartementen zijn levensloop bestendig.

Gastenverblijf
De logés van bewoners kunnen tegen een redelijk tarief gebruikmaken van het gastenverblijf in De Dertienhuizen. Het gastenverblijf is uitgevoerd met drie éénpersoonsbedden, verwarming, ventilator, balkon, nette badkamer met douche, wastafel en toilet, televisie, kledingkast, koelkast, magnetron en een eettafel met vier stoelen.

Recreatiezaal
De bewoners van De Rotonde kunnen o.a. gebruikmaken van de grote recreatiezaal van de Marijke Staete welke bedoeld is voor koffie/thee drinken, vergaderen of andere bijeenkomsten. Deze ruimte is voorzien van een keuken. Het ernaast gelegen dakterras is niet toegankelijk vanuit de recreatiezaal. Bezoekers die willen roken zullen dit beneden, buiten het complex moeten doen, helaas.

Kinderdagverblijf ‘Alles Kids’SON - Kinderdagverblijf Alles Kids
Het
kinderdagverblijf ‘Alles Kids’ is gevestigd aan het adres De Rotonde 2 en bevindt zich op de eerste verdieping tussen de twee torens van seniorenwoningen De Rotonde en Marijke Staete.

Huismeester
In het gebouw is een huismeester aanwezig die zorg draagt voor de gemeenschappelijke ruimten en fungeert als uw aanspreekpunt als er iets met uw woning is.

Parkeergarage
Indien gewenst kan men een parkeerplaats in de parkeergarage van De Rotonde en de Marijke Staete huren (uiteraard indien beschikbaar). Er is uiteraard veel parkeerruimte om het wooncentrum aanwezig om uw auto te parkeren.

Uitstraling
De woontoren De Rotonde heeft een fraai afgewerkte entreehal, gestoffeerde gangen en beschikken over een liftinstallatie. De oranje, rode en bruine bakstenen geven het complex een stijlvolle uitstraling. De naam van het complex De Rotonde is voorgedragen door de Historische Vereniging Crempene. Het is de naam van het verenigingsgebouw ‘De Rotonde’ die op deze plaats heeft gestaan.

Beschikbare woningen
Momenteel zijn er géén woningen beschikbaar in De Rotonde te Krimpen aan de Lek.

Wachtlijst
Is uw gewenste woning niet (meer) beschikbaar voor verhuur en wilt u op de hoogte gehouden worden zodra uw gewenste woning weer in de verhuur staat? Neem dan contact met ons op en plaats uzelf op de wachtlijst. U wordt dan gebeld zodra uw gewenste woning beschikbaar is. 

Een impressie van een woning van De Rotonde
Er is momenteel géén impressie beschikbaar.