Verhuizing?
pro moverz verhuizingen
Uw huis verkopen?
wij kopen huizen

Marijke Staete te Krimpen aan de Lek

Spreekt luxe, stijl en comfort u aan? Dan is wonen in de Marijke Staete misschien iets voor u!

• LAAT UZELF OP DE WACHTLIJST PLAATSEN! •

Wonen in een appartement in de Marijke Staete betekent comfortabel en luxe wonen. En dat geldt voor alle prijsklassen. De Marijke Staete heeft in totaal 11 verschillende woontypen. Kiezen voor een appartement in Marijke Staete is kiezen voor méér dan alleen een comfortabel appartement. Als bewoner kunt u namelijk ook gebruikmaken van de vele extra’s die het appartementcomplex biedt!

WoningfaciliteitenSON - Marijke Staete
Alle appartementen beschikken over:
⁃ minimaal drie kamers (woonkamer en twee of drie slaapkamers);
⁃ extra toegang vanuit de slaapkamer naar de woonkamer via een schuifdeur;
⁃ dakterras, balkon of loggia;
⁃ een tweede toilet, naast het toilet in de badkamer;
⁃ douche met thermostaatkraan;
⁃ aparte ruimte voor de wasmachine en/of droger;
⁃ energiebesparende en comfortverhogende maatregelen, zoals: isolerende beglazing, geïsoleerde gevels, etc.;
⁃ individueel te regelen thermostaat;
⁃ videofooninstallatie voor toegang bezoekers; en
⁃ alle appartementen zijn levensloop bestendig.

Gastenverblijf
De logés van bewoners kunnen tegen een redelijk tarief gebruikmaken van het gastenverblijf in De Dertienhuizen. Het gastenverblijf is uitgevoerd met drie éénpersoonsbedden, verwarming, ventilator, balkon, nette badkamer met douche, wastafel en toilet, televisie, kledingkast, koelkast, magnetron en een eettafel met vier stoelen.

Recreatiezaal
Op de eeste verdieping van Marijke Staete bevindt zich een grote recreatiezaal welke bedoeld is voor koffie/thee drinken, vergaderen of andere bijeenkomsten. Het ernaast gelegen dakterras is niet toegankelijk vanuit de recreatiezaal. Bezoekers die willen roken zullen dit beneden, buiten het complex moeten doen, helaas.

Kinderdagverblijf ‘Alles Kids’SON - Kinderdagverblijf Alles Kids
Het kinderdagverblijf ‘Alles Kids’ is gevestigd aan het adres De Rotonde 2 en bevindt zich op de eerste verdieping tussen de twee torens van seniorenwoningen De Rotonde en Marijke Staete.

Huismeester
In het gebouw is een huismeester aanwezig die zorg draagt voor de gemeenschappelijke ruimten en fungeert als uw aanspreekpunt als er iets met uw woning is.

Parkeergarage
Indien gewenst kan men een parkeerplaats in de parkeergarage van De Rotonde en Marijke Staete huren (uiteraard indien beschikbaar). Er is uiteraard veel parkeerruimte om het wooncentrum aanwezig om uw auto te parkeren.

Uitstraling
De woontoren Marijke Staete heeft een fraai afgewerkte entreehal, gestoffeerde gangen en beschikt over een liftinstallatie. De oranje, rode en bruine bakstenen geven het complex een stijlvolle uitstraling. De naam van het complex Marijke Staete is voorgedragen door de Historische Vereniging Crempene, welke is herleid van de Prinses Marijke kleuterschool.

Beschikbare woningen
Momenteel zijn binnen de Marijke Staete te Krimpen aan de Lek geen woningen beschikbaar. De diashow geeft een impressie van een type woning in de Marijke Staete.


Wachtlijst

Is uw gewenste woning niet (meer) beschikbaar voor verhuur en wilt u op de hoogte gehouden worden zodra uw gewenste woning weer in de verhuur staat? Neem dan contact met ons op en plaats uzelf op de wachtlijst. U wordt dan gebeld zodra uw gewenste woning beschikbaar is.