Woningaanbod

Wonen in één van deze appartementencomplexen is gekenmerkt door veel privacy, stijl, comfort en luxe! 

Kijk gerust naar het actuele woningaanbod!

De Stichting Ouderenvoorziening Nederlek biedt in Krimpen aan de Lek diverse appartementen te huur aan in De Dertienhuizen, Marijke Staete en De Rotonde. Deze appartementen zijn gelegen nabij het Winkelcentrum ‘t Carillon en het openbaar vervoer. 

Vanuit onze appartementencomplexen kunt u fietsend genieten van het authentieke polderlandschap van Kinderdijk, dat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. U kunt heerlijk genieten in het Natuurgebied Loetbos en het Krimpenerhout met de fraai gelegen surfplas. Of u kunt een wandeling maken door het natuurreservaat De Bakkerswaal dat op Lekkerkerks grondgebied ligt. Naast de surfplas bevindt zich Golfbaan Crimpenerhout, een prachtig aangelegde golfbaan in een waterrijk gebied met uitdagende fairways en spannende bunkers welke geschikt zijn voor zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer.

U kunt genieten van gezelligheid van clubs en verenigingen, in een rustige omgeving de actualiteiten lezen in de bibliotheek, een creatieve middag inplannen bij het Cultuurhuis of een sportieve ochtend op de tennisbaan beleven. Het dorp biedt een grote diversiteit aan faciliteiten waar alle inwoners trots op zijn. Hierbij kunt u denken aan: Biljartvereniging De Dertienhuizen, Voetbalvereniging Dilettant, openlucht zwembad Schuagt en het nieuwe dorpshart De Markt Van Krimpen. Kortom, in het prachtige dorp Krimpen aan de Lek is het hele jaar door wel iets te doen en te zien!

Heeft u bezoek en willen zij de dorpen en de omgeving langer bezichtigen? Dan kunnen uw logés tegen een redelijk tarief gebruikmaken van het gastenverblijf in De Dertienhuizen.

Wilt u graag comfortabel huren in Krimpen aan de Lek en heeft u interesse in een senioren appartement? Of wilt u graag een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op voor meer informatie.