Recreatiezalen

Verhuur Recreatiezalen

Wilt u een grote ruimte huren om activiteiten, bijeenkomsten, vergaderingen, conferenties of presentaties te organiseren? De recreatiezalen van de Marijke Staete en De Dertienhuizen kunt u per dagdeel, tegen een scherpe prijs, huren.

Dient wel bij aangetekend dat, mede gezien het feit dat deze zalen in een wooncomplex voor voornamelijk ouderen gelegen zijn, er wel regels gelden voor het gebruik hiervan, o.a. na 22:00 uur geen muziek meer, en uiterlijk 23:00 uur helemaal stil. 

Recreatiezaal De Dertienhuizen

Op de begane grond van De Dertienhuizen bevindt zich een grote recreatiezaal welke o.a. bedoeld is voor koffie/thee drinken, vergaderen, recreatieve activiteiten en andere bijeenkomsten. Een invalide toilet is aanwezig. Deze recreatiezaal geeft toegang tot een royale algemene tuin welke op zichzelf ook te huur is voor buitenactiviteiten.

De recreatiezaal in De Dertienhuizen heeft een capaciteit van max. 100 personen.

Recreatiezaal Marijke Staete

Op de eerste verdieping van Marijke Staete bevindt zich een grote recreatiezaal welke bedoeld is voor koffie/thee drinken, vergaderen of andere bijeenkomsten. De recreatiezaal in de Marijke Staete heeft een capaciteit van max. 120 personen. U heeft geen toegang tot het dakterras.  

Wilt u gebruikmaken van één van onze recreatiezalen?

Dan kunt u, geheel vrijblijvend, het reserveringsformulier hier downloaden en ingevuld retourneren aan Winco administratie en advies. Voor meer informatie kunt u Winco administratie en advies bellen op 0180 – 522 093.