Faciliteiten

Gastenverblijf De Dertienhuizen

De logés van bewoners kunnen tegen een redelijk tarief gebruikmaken van het gastenverblijf in De Dertienhuizen. Het gastenverblijf is uitgevoerd met drie éénpersoonsbedden, verwarming, ventilator, balkon, nette badkamer met douche, wastafel en toilet, televisie, kledingkast, koelkast, magnetron en een eettafel met vier stoelen. 

Kamerfaciliteiten

Het gastenverblijf is een rookvrije kamer welke voorzien is van:

Parkeren is kosteloos mogelijk in de buurt van De Dertienhuizen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kosten gastenverblijf

De huurprijs van het gastenverblijf bedraagt voor één nacht € 25,–. (inclusief één persoon). Er geldt een toeslag van € 5,– per persoon.

Renovatie

De Stichting Ouderenvoorzieningen Nederlek heeft het gastenverblijf geheel opgeknapt. Sinds eind november 2014 heeft het gastenverblijf een keuken, zodat het van alle gemakken voorzien is. In verband met de brandveiligheid is het niet toegestaan te koken in het gastenverblijf.

Wilt u gebruikmaken van het gastenverblijf?

Dan kunt u, geheel vrijblijvend, het reserveringsformulier hier downloaden en ingevuld retourneren aan Winco administratie en advies.

Voor meer informatie kunt u Winco administratie en advies bellen op
0180 – 522 093. 

parkeergarage en Fietsenstalling

Indien gewenst kan men een parkeerplaats in de parkeergarage van De Rotonde en Marijke Staete huren (uiteraard indien beschikbaar). De parkeergarage is gemakkelijk toegankelijk via de begane grond.

Er is uiteraard ook veel parkeerruimte om het wooncentrum aanwezig om uw auto te parkeren. 

In ieder wooncomplex bevindt zich een algemene fietsstalling waar alle bewoners kosteloos gebruik van mogen maken.

Kinderdagverblijf 'alles kids'

Het kinderdagverblijf ‘Alles Kids’ is gevestigd aan het adres De Rotonde 2 en bevindt zich op de eerste verdieping tussen de twee torens van seniorenwoningen De Rotonde en Marijke Staete. 

AED

In De Dertienhuizen hangt een AED in de centrale hal.

Biljartzaal De Dertienhuizen

De Dertienhuizen beschikt over een biljartzaal, welke u kunt huren. Kijk voor meer informatie op ons boekingsformulier.

Seniorenactiviteiten

Het hele jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd voor alle senioren uit Krimpen aan de Lek. Kijk voor meer informatie op de pagina Seniorenactiviteiten.

huismeester

De huismeester is ervoor om alle problemen die u ondervindt met uw huurwoning te bekijken, beoordelen en verhelpen waar mogelijk. Verder bewaakt en controleert hij het groot en klein onderhoud in en om de gebouwen. Het blijft daarentegen wel zelfstandig wonen, wat betekent dat er geen huishoudelijke taken van de huismeester verwacht mogen worden, te denken aan lampjes in de woning verwisselen of hulp als de tv niet werkt.